• De LAWTON scan

    28 March 2017, 12:28

Bent u zich bewust van uw bedrijfsrisico’s?

Gebruikt u algemene voorwaarden, maar weet u niet zeker of u deze op de juiste manier gebruikt? Heeft u inzicht in mogelijke aansprakelijkheidsrisico’s? Zijn risico’s met betrekking tot uw personeel u duidelijk? Maakt u veilig gebruik van “de cloud”?

Heeft u dit soort vragen, dan is het tijd om daar aandacht aan te besteden. Tijd die u wellicht niet heeft of anders wilt besteden. Lawton biedt u een mogelijkheid om globaal uw mogelijke bedrijfsrisico’s te duiden, zonder dat het veel (tijd) hoeft te kosten.

Wat moet u daarvoor doen?

Lawton heeft een vragenlijst opgesteld waarmee belangrijke juridische elementen voor uw bedrijf worden gescreend (de LAWTON scan). Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt de vragenlijst toegestuurd. U kunt deze vervolgens ingevuld retour sturen naar info@lawton.nl. U krijgt dan tegen betaling van een beperkte vergoeding van € 150,- (exclusief BTW) een rapportage terug in de vorm van aandachtspunten in uw bedrijf. Daarmee kunnen dus mogelijke pijnpunten voor uw bedrijf worden blootgelegd. Zo krijgt u binnen korte tijd inzicht in wat er mogelijk verbeterd kan worden en aan welke punten u aandacht zou kunnen besteden.

Lawton, © 2017

Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van dit bericht geldt niet als juridisch advies. Op alle diensten van Lawton zijn enkel de algemene voorwaarden van Lawton van toepassing.